Româna    English

  Parteneri     Firma italiană FERROLI este cunoscută şi apreciată în întreaga Europă datorită echipamentelor de bună calitate furnizate.

   La bunul renume a contribuit şi faptul că FERROLI dispune de foarte mulţi colaboratori specialişti capabili să asigure un service competent.

   Cazanele FERROLI se remarcă prin randamente ridicate, peste 90%, siguranţă în exploatare, robusteţe, datorită echipamentelor de primă calitate a subansamblelor şi nu în ultimul rând datorită simplităţii şi uşurinţei în exploatare.

   Firma dispune la departamentul de dessign de ingineri italieni renumiţi în toată lumea pentru aspectul deosebit al produselor lor. Estetica produselor FERROLI este ireproşabilă.

   în prezent mai multe cazane FERROLI echipează centrale termice în Timişoara şi în ţară.

   Boilerele din gama FERROLI se înscriu în aceeaşi linie bine definită a companiei cu privire la calitate şi preţ, bine-cunoscutul raport fiind demn de invidiat la toate produsele FERROLI.

   Alte avantaje ale boilerelor FERROLI sunt legate de durata lungă de funcţionare fără corodare, datorită interiorului ceramic şi al anodului de magneziu din interior şi de uşurinţa de utilizare şi de montare prin amplasarea ergonomică a indicatoarelor, butoanelor şi conductelor de branşament.

   GAMA DE PRODUSE:
      cazane murale: 24 şi 31 Kw;
      cazane: de la 51 Kw până la 1500 Kw;
      boilere: 100, 150, 200, 300, 500 litri.


Web: http://www.ferroli.itCe facem?

Proiectare

button Asigurăm servicii de proiectare pentru toate tipurile de instalaţii pentru construcţii. button

Execuţie

Executăm toate tipurile de instalaţii pentru construcţii. product button

Echipamente

Livrăm toate tipurile de echipamente pentru instalaţiile din construcţii. product button

Garanţii

Oferim garanţia unei munci bine făcute atât în proiectare cât şi în execuţie. product button

Audit energetic

Asigurăm servicii complete de audit energetic pentru clădiri. product button

Software Doset-PEC

Firma noastră împreună cu specialişti din domeniu a dezvoltat aplicaţia software Doset-PEC, program de calcul al Performanţei Energetice a Clădirilor şi Apartamentelor.

www.doset-pec.ro