Româna    English

  Parteneri    Numele WILO este echivalentul tradiţiei şi competenţei. El înseamnă peste 70 de ani de perfecţionare în domeniul pompelor şi este sinonim cu inovaţiile semnificative cum ar fi: prima pompă de circulaţie pentru încălzire sau prima pompă de circulaţie cu variaţie electronică a turaţiei. în domeniul alimentării cu apă WILO a dezvoltat prima pompă submersibilă din inox şi materiale compozite.

   WILO este parte integrantă din concernul WILO - SALMSON, are peste 2710 de colaboratori şi o cifră de afaceri anuală de 385 mil EURO poziţionând-o în topul producătorilor de pompe din lume.

   Pompele WILO sunt folosite în cadrul instalaţiilor sanitare, instalaţiilor de încălzire şi tehnologia de sisteme. Există o reţea largă de reprezentanţi ai firmei WILO în ţară şi în străinătate care asigură asistenţa tehnică necesară satisfacerii din plin a nevoilor clienţilor.

   Datorită calităţii execuţiei, întreaga gamă de produse a firmei WILO este certificată din 1991 de standardul ISO 9001 iar începând din anul 1999, ISO 14001 şi VDA 6.1

   GAMA DE PRODUSE:
     toată gama de pompe şi sisteme de pompare.


Web: http://www.wilo.deCe facem?

Proiectare

button Asigurăm servicii de proiectare pentru toate tipurile de instalaţii pentru construcţii. button

Execuţie

Executăm toate tipurile de instalaţii pentru construcţii. product button

Echipamente

Livrăm toate tipurile de echipamente pentru instalaţiile din construcţii. product button

Garanţii

Oferim garanţia unei munci bine făcute atât în proiectare cât şi în execuţie. product button

Audit energetic

Asigurăm servicii complete de audit energetic pentru clădiri. product button

Software Doset-PEC

Firma noastră împreună cu specialişti din domeniu a dezvoltat aplicaţia software Doset-PEC, program de calcul al Performanţei Energetice a Clădirilor şi Apartamentelor.

www.doset-pec.ro